Gjest Minimi Skrevet 1. februar 2007 #1 Skrevet 1. februar 2007 (endret) Når egner kålen seg best til kålstuing? Noen som vet? Endret 1. februar 2007 av Minimi
Gjest Minimi Skrevet 1. februar 2007 #3 Skrevet 1. februar 2007 Hva sier mormor om når det er nykål? :klø:
Drua Skrevet 1. februar 2007 #4 Skrevet 1. februar 2007 Når det er nykål? På sensommer/høst da kålhodet koster 1 kr kiloen?
Gjest Minimi Skrevet 1. februar 2007 #5 Skrevet 1. februar 2007 er det feil av meg å ikke skjønne noe nå? :klø:
Gjest Pax Skrevet 1. februar 2007 #6 Skrevet 1. februar 2007 Når det er nykål? På sensommer/høst da kålhodet koster 1 kr kiloen? ← På våren ville jeg tro? Kan spørre mormor i morgen.
Gjest Pax Skrevet 1. februar 2007 #7 Skrevet 1. februar 2007 Hva sier mormor om når det er nykål? :klø: ← nå skjønner ikke jeg hva du mener. Nykål egner seg best til kålstuing, sa hun. Når man får nykål er jeg altså ikke helt sikker på. Du spurte jo om tidspunkt. Eller mente du noe annet?
Gjest Minimi Skrevet 1. februar 2007 #8 Skrevet 1. februar 2007 Flott Spør om jeg kan lage kålstuing på denna tida (altså i morra)
Gjest Minimi Skrevet 1. februar 2007 #9 Skrevet 1. februar 2007 nå skjønner ikke jeg hva du mener. Nykål egner seg best til kålstuing, sa hun. Når man får nykål er jeg altså ikke helt sikker på. Du spurte jo om tidspunkt. Eller mente du noe annet? ← Mente om det går greit å lage kålstuing i morra
Gjest Pax Skrevet 1. februar 2007 #10 Skrevet 1. februar 2007 Jeg tror det går fint å bruke "gammel"kål også, selv om det smaker best med nykål. Jeg spør henne i morgen.
Drua Skrevet 1. februar 2007 #12 Skrevet 1. februar 2007 http://www.budstikka.no/sec_forbruker/sec_...rticle86915.ece På våren ja. Men tilbake til temaet, du kan fint lage kålstuing med vanlig kål, spiste det senest i går og det smakte fortreffelig
Gjest Minimi Skrevet 1. februar 2007 #13 Skrevet 1. februar 2007 Det er fint, da blir det kålstuing i morra
Gjest Pax Skrevet 2. februar 2007 #14 Skrevet 2. februar 2007 Det gikk fint med den kålen som er i butikken nå og, sa hun. Tror jammen jeg skal lage kålstuing selv.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå