Gå til innhold

Ovnsbakte rødbeter


Gjest Sim

Anbefalte innlegg

  • 2 år senere...

Fortsetter under...

Gjest Gjest_Ingunn_*
Jeg kjøpte et par kg. økologiske rødbeter i går, som jeg bakte i ovnen til de ble møre. To av dem brukte vi i salat med brønnkarse, vårløk og ristede gresskarkjerner (ble kjempebra - brønnkarse og rødbeter er virkelig godt sammen), og i dag skal jeg lage en superenkel curry.

Men hva skal jeg gjøre med resten av rødbetene? Og hvor lenge holder de seg mon tro? (De ligger i kjøleskapet.) Min fantasi strekker seg til salatingrediens...

Jeg bruker mye rødbeter. Det jeg liker best er kalde, kokte (bakte) rødbeter som grovraspes sammen med nesten like mye epler. Det er veldig godt med litt appelsinbiter og korinter (evt rosiner) blanda i salaten. Hell over litt dressing av sitron eller balsamico blandet med olivenolje, litt sukker og litt pepper. Serveres sammen med fiskekaker og kokte poteter med smør.

mmmmm.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...