Prinsesse på erten Skrevet 2. februar 2007 #21 Del Skrevet 2. februar 2007 Å, nam! Den må jeg også prøve. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Ingunn_* Skrevet 6. november 2009 #22 Del Skrevet 6. november 2009 Jeg kjøpte et par kg. økologiske rødbeter i går, som jeg bakte i ovnen til de ble møre. To av dem brukte vi i salat med brønnkarse, vårløk og ristede gresskarkjerner (ble kjempebra - brønnkarse og rødbeter er virkelig godt sammen), og i dag skal jeg lage en superenkel curry. Men hva skal jeg gjøre med resten av rødbetene? Og hvor lenge holder de seg mon tro? (De ligger i kjøleskapet.) Min fantasi strekker seg til salatingrediens... Jeg bruker mye rødbeter. Det jeg liker best er kalde, kokte (bakte) rødbeter som grovraspes sammen med nesten like mye epler. Det er veldig godt med litt appelsinbiter og korinter (evt rosiner) blanda i salaten. Hell over litt dressing av sitron eller balsamico blandet med olivenolje, litt sukker og litt pepper. Serveres sammen med fiskekaker og kokte poteter med smør. mmmmm..... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå