la_luz Skrevet 1. februar 2007 #1 Skrevet 1. februar 2007 Hei, Jeg har to hele ryper i frysern som jeg tenkt eå lage. Har noe laget dette før? Tips til tilbredelse og tilbehør tas i mot med takk.
siina Skrevet 2. februar 2007 #2 Skrevet 2. februar 2007 Vi pleier å skjære ut brystet og steke i pannen. Lager pose-viltsaus og legger brystene oppi (så de holder seg varme, så slipper vi å time så nøye at maten nettopp er ferdig når de eventuelle gjestene kommer). Serveres med stekt champignon, brokkoli, minimais og hvitløksgratinerte poteter. Ikke så spennende kanskje, men veldig godt -siina-
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå