Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei,

Jeg har to hele ryper i frysern som jeg tenkt eå lage. Har noe laget dette før?

Tips til tilbredelse og tilbehør tas i mot med takk.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vi pleier å skjære ut brystet og steke i pannen. Lager pose-viltsaus og legger brystene oppi (så de holder seg varme, så slipper vi å time så nøye at maten nettopp er ferdig når de eventuelle gjestene kommer). Serveres med stekt champignon, brokkoli, minimais og hvitløksgratinerte poteter. Ikke så spennende kanskje, men veldig godt :)

-siina-

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...