Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvilken type nanbrød synes dere er de beste?

Ferdigbakte, bare til å varme/steke før servering,

ferdige melblandinger eller bakt fra grunnen av etter oppskrift?

Har aldri laget selv, og det hadde vært greit å vite hvilke jeg skal styre unna. ;)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

De man lager selv enten fra ferdig blanding eller fra grunnen av!! De som er ferdig lager er OK de også, men opplever av og til at de er litt dårlig datomerket og kan være litt tørre.

Skrevet

Fant en oppskrift på nett, der man skal bruke Toro pizzabunn (melblanding),

og tilsette bl.a. yoghurt.

Blir nok til at jeg prøver enten den eller en annen melblanding. ;)

Skrevet

Jeg har sett etter ferdig melblanding, men ikke funnet det. Jeg prøvde en oppskrift fra Tine (tror jeg) etter tips her tidligere, men jeg synes de minnet mer om fine scones.

Er det noen som vet om ferdige nanbrød uten koriander? Jeg vet det skal være med, men det er så mye bedre uten!

De beste jeg har smakt var det en kurdisk dame som lagde for mange år siden.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...