jossa Skrevet 1. februar 2007 #1 Skrevet 1. februar 2007 Hvilken type nanbrød synes dere er de beste? Ferdigbakte, bare til å varme/steke før servering, ferdige melblandinger eller bakt fra grunnen av etter oppskrift? Har aldri laget selv, og det hadde vært greit å vite hvilke jeg skal styre unna.
Nilde Skrevet 1. februar 2007 #2 Skrevet 1. februar 2007 De man lager selv enten fra ferdig blanding eller fra grunnen av!! De som er ferdig lager er OK de også, men opplever av og til at de er litt dårlig datomerket og kan være litt tørre.
jossa Skrevet 1. februar 2007 Forfatter #3 Skrevet 1. februar 2007 Fant en oppskrift på nett, der man skal bruke Toro pizzabunn (melblanding), og tilsette bl.a. yoghurt. Blir nok til at jeg prøver enten den eller en annen melblanding.
Mona Skrevet 1. februar 2007 #4 Skrevet 1. februar 2007 Jeg har sett etter ferdig melblanding, men ikke funnet det. Jeg prøvde en oppskrift fra Tine (tror jeg) etter tips her tidligere, men jeg synes de minnet mer om fine scones. Er det noen som vet om ferdige nanbrød uten koriander? Jeg vet det skal være med, men det er så mye bedre uten! De beste jeg har smakt var det en kurdisk dame som lagde for mange år siden.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå