Gjest Tanita Skrevet 27. januar 2007 #1 Skrevet 27. januar 2007 Jeg har en frityr som jeg vil rengjøre, hvordan går man frem da? :klø:
Væren Skrevet 27. januar 2007 #2 Skrevet 27. januar 2007 Det vil jeg gjerne vite, også. Må man ha hammer og meisel?
Gjest Asti Skrevet 28. januar 2007 #5 Skrevet 28. januar 2007 (endret) .,,,, Endret 26. november 2013 av Asti
Væren Skrevet 28. januar 2007 #6 Skrevet 28. januar 2007 Jeg angrer på den billige frityrgryta jeg kjøpte. Bruker den sjeldnere og sjeldnere, ettersom det er så mye styr å fylle og tømme den med olje. Hadde vært kjekkere å hatt en frityrgryte med løs "tank" som man kunne ta ut for rengjøring. Men når jeg tenker meg om, tror jeg ikke at frityrgryte er det sunneste man kan ha, så jeg kommer vel neppe til å kjøpe noen ny...
Brunhilde Skrevet 28. januar 2007 #7 Skrevet 28. januar 2007 Jeg kastet min. Orket ikke tenke på å få den ren. Har heller ikke savnet den et øyeblikk, pommes frites kan jeg lage i jerngryta.
Gjest Asti Skrevet 28. januar 2007 #9 Skrevet 28. januar 2007 (endret) ........ Endret 26. november 2013 av Asti
Brunhilde Skrevet 28. januar 2007 #10 Skrevet 28. januar 2007 (endret) Jeg liker best å lage fondue (både kjøtt- og ostefondue) i dertil egnet gryte, en fra Bodum i stål. Edit: fikset på linken. Endret 28. januar 2007 av Brunhilde
Gjest Tanita Skrevet 28. januar 2007 #11 Skrevet 28. januar 2007 Takk for fine tips! Vil heller ikke være foruten frityrgryte, bruker den ikke så ofte men greit å kunne ha friterte bananer til dessert, pommes frites osv av og til.
Gjest Asti Skrevet 28. januar 2007 #12 Skrevet 28. januar 2007 (endret) ........ Endret 26. november 2013 av Asti
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå