Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Har altså kjøpt noen skiver røkt blåkveite ved et innfall, tiltenkt middag i morgen. Men hvordan tilbereder jeg de best, og hva er godt ved siden av?

Skrevet (endret)

Jeg pleier å tilberede den på samme måte som røkt torsk, dvs. jeg lar den trekke i vann som ligger rett under kokepunktet i noen minutter. Ting som kokte poteter, hvit saus, gulrotstuing, kokt gulrot, kokt kålrot, kokte grønne erter, smørdampet kål, kålrostappe (men ikke alt samtidig!) synes jeg passer godt til.

Røkt fisk er også godt i fiskegrateng.

Endret av bada
Skrevet

Hei

Min mor pleide alltid å servere røkt fisk i hvit saus med poteter og gulrøtter og det var deilig :-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...