Kvist Skrevet 27. januar 2007 #1 Skrevet 27. januar 2007 Har altså kjøpt noen skiver røkt blåkveite ved et innfall, tiltenkt middag i morgen. Men hvordan tilbereder jeg de best, og hva er godt ved siden av?
Gjest bada Skrevet 27. januar 2007 #2 Skrevet 27. januar 2007 (endret) Jeg pleier å tilberede den på samme måte som røkt torsk, dvs. jeg lar den trekke i vann som ligger rett under kokepunktet i noen minutter. Ting som kokte poteter, hvit saus, gulrotstuing, kokt gulrot, kokt kålrot, kokte grønne erter, smørdampet kål, kålrostappe (men ikke alt samtidig!) synes jeg passer godt til. Røkt fisk er også godt i fiskegrateng. Endret 27. januar 2007 av bada
gard Skrevet 27. januar 2007 #3 Skrevet 27. januar 2007 Hei Min mor pleide alltid å servere røkt fisk i hvit saus med poteter og gulrøtter og det var deilig :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå