treningsjenta Skrevet 24. januar 2007 #1 Skrevet 24. januar 2007 skal ha et lite lunsj bord til helga, og skal stille med snitter... kjøper denne toastloffen, og deler brødskiva i to på skrå her er mine forslag, men trenger flere gode forslag: roastbiff ost med agurk ost med paprika skinke salami egg og kaviar laks eggerøre leverpostei
Gjest Sativa Skrevet 24. januar 2007 #2 Skrevet 24. januar 2007 Jeg har jobbet med catering før, og vi brukte disse variantene: *Karbonade, stekt løk, salatblad, tomat, agurk, sur agurk, persille *Fiskepudding, reker, majones, salatblad, agurk, sitron, paprika og persille *Eggerøre, laks/tomat, Dill/persille, salatblad *Kokt egg, salatblad, ansjos/tomat, persille *Skinkestek, salatblad, surkål, sviske, agurk, tomat, suragurk, persille *Roastbiff, salatblad, potetsalat, rå løk, agurk, tomat, suragurk, persille Kommer ikke på mer i farten, har nok fortrengt mesteparten fra den jobben :-/
treningsjenta Skrevet 25. januar 2007 Forfatter #3 Skrevet 25. januar 2007 tusen takk her var det mange gode forslag somjegskal ta med meg:)
Elle Melle Skrevet 26. januar 2007 #4 Skrevet 26. januar 2007 Har man karbonader på snitter? Trodde det het smørbrød da, og at det er en eller annen forskjell? Jeg er ikke vant til at selskapssnitter har "vanlig pålegg" som ost, salami og leverpostei. Ikke at det spiller noen rolle forsåvidt, det er jo uansett god mat. Anyway, vi hadde disse i dåpsselskap: Skinke, eggerøre, arggur reker, majones, sitron, dill, agurk laks, eggestand, dill Roastbeef, remulade, rødløk, tomat brie, druer Salatblad på alt.
Lillepuz Skrevet 26. januar 2007 #5 Skrevet 26. januar 2007 her er en liste over forslag http://www.matoppskrift.no/sider/artikkel577.asp
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå