Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei

Jeg er på slanken og det går for øyeblikket mye på fisk og grønnsaker :klappe: For at det skal være lettvint benytter jeg frosne grønnsaker (gulrøtter, broccoli, rosenkål, blomlål etc) og jeg pleier vanligvis og koke dem. Men hvordan er det med næringsinnholdet i grønnsakene? Blir dette påvirket av at de er frosne? Er det bedre å dampe grønnsaker sammenlignet med å koke dem?

Videoannonse
Annonse
Gjest Kristin_
Skrevet

Ved damping forsvinner mindre næringsstoffer enn ved koking. En måte å komme "rundt" dette på er hvis du f.eks. bruker vannet du koker blomkål, broccoli etc i til å lage suppe. Frosne grønnsaker er sunne de også.

Gjest Fruktfat
Skrevet

jeg koker opp vannet, heller i grønnsaker og lar det koke opp; ferdig.

det var et eller annet om frossenfrønnsaker for en stund siden; det viste seg at de inneholdt mer vitaminer enn ferske (noe sånt).

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...