LadyInRed Skrevet 22. januar 2007 #1 Skrevet 22. januar 2007 har kamskjell i fryseren. har aldri laget noe med kanskjell før, mne tenkte jeg skulle ha det i salat. hvordan skal de stekes når de kommer rett fra frys? eller bør de tines litt først? Det rekker jeg iisåfall ikke idag..............men greit å vite til neste gang
Gjest piaf Skrevet 22. januar 2007 #2 Skrevet 22. januar 2007 Kamskjellene må tines før tilberedning, og det bør gjøres i kjøleskap over natten. En nødløsning kan være å tine i tett plastpose i en bolle med skikkelig kaldt vann - jeg har imidlertid ikke forsøkt dette selv med kamskjell. Men siden det dreier seg om en så fin og (som oftest) dyr råvare, ville jeg kjørt safe og tint dem sakte i kjøleskapet. Når kamskjellene er tint, steker du dem i bittelitt olje, ca. 1-2 min på hver side.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå