Gå til innhold

kamskjell fra frys


Anbefalte innlegg

Skrevet

har kamskjell i fryseren. har aldri laget noe med kanskjell før, mne tenkte jeg skulle ha det i salat. hvordan skal de stekes når de kommer rett fra frys? eller bør de tines litt først? Det rekker jeg iisåfall ikke idag..............men greit å vite til neste gang

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Kamskjellene må tines før tilberedning, og det bør gjøres i kjøleskap over natten.

En nødløsning kan være å tine i tett plastpose i en bolle med skikkelig kaldt vann - jeg har imidlertid ikke forsøkt dette selv med kamskjell. Men siden det dreier seg om en så fin og (som oftest) dyr råvare, ville jeg kjørt safe og tint dem sakte i kjøleskapet.

Når kamskjellene er tint, steker du dem i bittelitt olje, ca. 1-2 min på hver side.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...