Gjest Huldali Skrevet 20. januar 2007 #1 Skrevet 20. januar 2007 Tror jeg skal lage rømmegrøt i dag. Problemet er at jeg ikke har rømme, men har kesam i kjøleskapet. Kan jeg bruke kesam i stede for rømme i grøten? Eller blir det helt grusomt?
Gjest Gjesta Skrevet 20. januar 2007 #2 Skrevet 20. januar 2007 Jeg er ikke sikker men jeg innbiller at det blir grusomt ja! Den er jo veldig mye magrere enn vanlig rømme.
Solskinn Skrevet 20. januar 2007 #3 Skrevet 20. januar 2007 Kesam tåler ikke oppvarming og er brukervennlig til kalde sauser/dipper og baking, ikke sauser, supper ol. for da sprekker den. Det vil altså uavhengig av smak ikke fungere å bruke kesam i rømmegrøt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå