Gjest Pax Skrevet 19. januar 2007 #1 Skrevet 19. januar 2007 Hva liker dere å bruke av krydder i brød? Selv bruker jeg ofte kanel og kardemumme (sammen) Av og til karve, men liker det ikke så veldig godt. Litt chilli kan og være bra. Men dette er kanskje litt utradisjonelt? Forell hva du liker/bruker. (mener jeg så noe om dette i en eller annen tråd for ikke så lenge siden, men fant den ikke igjen.)
pulverheksa Skrevet 20. januar 2007 #2 Skrevet 20. januar 2007 Kommer litt an på hva slags brød jeg baker. Vanlig grovbrød kryder jeg ikke annet enn med nøtter og frø. Kuvertbrød kryder jeg med litt forskjellig. Oregano, merian, ferske urter, oliven, soltørket tomat, chili, hvitløk, egentlig det meste. Lager som regel kuvertbrød de dagene jeg trenger det, lager dem av grov "pizzadeig" som jeg steker som flate leiver med krydder på eller i. Kommer an på hvilket krydder jeg bruker.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå