Gå til innhold

Frossen karbonadedeig til steking


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest 1
Skrevet

Halvfrossen/frossen karbonadedeig, som legges i stekepannen på svak varme - og etterhvert sterkere: skader det kjøttdeigen? Den smaker ikke like bra som den burde...

Videoannonse
Annonse
Gjest Deception
Skrevet

Jeg kan tenke meg at den blir tørr av det, i hvertfall.

Skrevet

Det skader ikke kjøttet, men som Deception sier vil det sannsynligvis bli tørt fordi kaldt/frosset kjøtt mister mer væske og dessuten gjør kulden at pannen blir kaldere og kjøttet blir dermed mer kokt enn stekt.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...