Gjest Gjest 1 Skrevet 16. januar 2007 #1 Skrevet 16. januar 2007 Halvfrossen/frossen karbonadedeig, som legges i stekepannen på svak varme - og etterhvert sterkere: skader det kjøttdeigen? Den smaker ikke like bra som den burde...
Gjest Deception Skrevet 16. januar 2007 #2 Skrevet 16. januar 2007 Jeg kan tenke meg at den blir tørr av det, i hvertfall.
Arkana Skrevet 16. januar 2007 #3 Skrevet 16. januar 2007 Det skader ikke kjøttet, men som Deception sier vil det sannsynligvis bli tørt fordi kaldt/frosset kjøtt mister mer væske og dessuten gjør kulden at pannen blir kaldere og kjøttet blir dermed mer kokt enn stekt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå