Thomasine Skrevet 14. januar 2007 #1 Skrevet 14. januar 2007 Her i vårt hjem er vi veldig glade i fromasjer og mousse... En liten diskusjon pågår: Hva er egentlig forskjellen? Moussen er litt "mykere" i konsistensen? Fromasjen er litt fastere?
Gjest itla Skrevet 14. januar 2007 #2 Skrevet 14. januar 2007 (endret) Ifølge ordboken jeg har tilgjengelig på jobb inneholder fromasj gelatin ("en dessert av egg, fløte og gelatin"), mens mousse ("en søt, lett dessert av egg og krem") ikke trenger å ha det. Ellers er jeg enig i din observasjon - at fromasj er litt fastere enn mousse - noe som vel også kan stemme med ordbokdefinisjonen. Endret 14. januar 2007 av itla
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå