Gå til innhold

Fromasj - mousse


Anbefalte innlegg

Skrevet

:)

Her i vårt hjem er vi veldig glade i fromasjer og mousse...:sikle:

En liten diskusjon pågår:

Hva er egentlig forskjellen?

Moussen er litt "mykere" i konsistensen?

Fromasjen er litt fastere?

Skrevet (endret)

Ifølge ordboken jeg har tilgjengelig på jobb inneholder fromasj gelatin ("en dessert av egg, fløte og gelatin"), mens mousse ("en søt, lett dessert av egg og krem") ikke trenger å ha det. Ellers er jeg enig i din observasjon - at fromasj er litt fastere enn mousse - noe som vel også kan stemme med ordbokdefinisjonen.

Endret av itla
Skrevet

Takker og :bukke:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...