Rosa Mirabella Skrevet 11. januar 2007 #1 Skrevet 11. januar 2007 Jeg var i utlandet for en stund siden, og fikk servert pizza med blåskjell. Dette synes jeg var kjempegodt. Her hjemme har jeg gått til innkjøp av hermetiske blåskjel. Men hva kan jeg egentlig lage av dem, ved siden av pizza? tips tas imot med takk!
NullHull Skrevet 11. januar 2007 #2 Skrevet 11. januar 2007 Oj, det kan du jo bruke til masse! I pastaretter, supper, gratenger, sauser, på varme ostesmørbrød, i ris- og couscousretter, osv. osv.
wind-up bird Skrevet 11. januar 2007 #3 Skrevet 11. januar 2007 Skalldyrsuppe eller paella tenker jeg på i alle fall. Har desverre ikke egne oppskrifter å anbefale, men fant disse vha google: http://www.aperitif.no/index.db2?id=19363 (den så jo veldig god ut ) http://www.vg.no/matogdrikke/matguiden/index.hbs?o=163
Rosa Mirabella Skrevet 11. januar 2007 Forfatter #4 Skrevet 11. januar 2007 Tusen takk begge to, nå skal jeg jammen eksprimentere!!! klem fra meg
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå