Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva er egentlig det? :sjenert:

Har en oppskrift hvor det står at jeg skal bruke det.

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Det er det samme som endive, hvis det hjelper...

Se bilde her:

Belgian endive = French endive = witloof = witloof chicory = chicory (in Britain) = Belgium chicory = blanching chicory = Dutch chicory = green-leaved blanching chicory = chicon Notes: These crunchy, slightly bitter leaves are often used to make hors d'oeuvres, but they can also be chopped and added to salads, or braised to make an exquisite (and expensive) side dish. Select heads with yellow tips; those with green tips are more bitter.

Fra http://www.foodsubs.com/Greensld.html)

What Americans call endive, the British call chicory, and what the Americans call chicory, the British call endive.

Fra http://www.foodreference.com/html/fendivechicory.html)

Nå ble jeg litt forvirret selv... :forvirret:

edit: tull med lenke

Endret av bada
Skrevet

Takk :)

Tipper det er en sånn en, kan passe fint med oppskriften.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...