Arwen Skrevet 9. januar 2007 #1 Skrevet 9. januar 2007 Hva er egentlig det? Har en oppskrift hvor det står at jeg skal bruke det.
Gjest bada Skrevet 9. januar 2007 #2 Skrevet 9. januar 2007 (endret) Det er det samme som endive, hvis det hjelper... Se bilde her: Belgian endive = French endive = witloof = witloof chicory = chicory (in Britain) = Belgium chicory = blanching chicory = Dutch chicory = green-leaved blanching chicory = chicon Notes: These crunchy, slightly bitter leaves are often used to make hors d'oeuvres, but they can also be chopped and added to salads, or braised to make an exquisite (and expensive) side dish. Select heads with yellow tips; those with green tips are more bitter. Fra http://www.foodsubs.com/Greensld.html) What Americans call endive, the British call chicory, and what the Americans call chicory, the British call endive. Fra http://www.foodreference.com/html/fendivechicory.html) Nå ble jeg litt forvirret selv... edit: tull med lenke Endret 10. januar 2007 av bada
Arwen Skrevet 9. januar 2007 Forfatter #3 Skrevet 9. januar 2007 Takk Tipper det er en sånn en, kan passe fint med oppskriften.
Gjest Catwoman Skrevet 10. januar 2007 #4 Skrevet 10. januar 2007 (endret) Det første bildet viser ihvertfall en sikorisalat. Her står det litt om den Endret 10. januar 2007 av Catwoman
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå