Kristin Skrevet 9. januar 2007 #1 Skrevet 9. januar 2007 (endret) Jeg skal lage kyllingsalat til 8 pers. Vet ikke hvor mye jeg skal lage. Har noen en "mal" for beregning? ... og gjerne noen tips til innhold og.. Endret 9. januar 2007 av Titti73
Elbereth Skrevet 9. januar 2007 #2 Skrevet 9. januar 2007 Jeg pleier å beregne ca 1/4 kylling til hver. Ellers har jeg gjerne i issalat og evt ruccola, mais, finhakket rødløk, agurk, snackpaprika (de lange chili-lignende), cocktailtomater, noen ganger avocado. Det er litt etter hva som frister i grønnsakdisken. Jeg pleier å ha over fetaost, helst den som er marinert i chili og olje.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå