celice Skrevet 8. januar 2007 #1 Skrevet 8. januar 2007 Jeg har masse kalkunfilet i frysen etter jula. Har ikke lyst til å lage den på vanlig vis med poteter og saus, og har absolutt ingen idè om hva annet jeg kan bruke kalkunkjøtt til. Forslag?
Gjest bada Skrevet 8. januar 2007 #2 Skrevet 8. januar 2007 Det kan brukes på samme måte som kyllingfilet, det kan f.eks. marineres på mange forskjellige måter (sitron, urter og hvitløk, eller i en eller annen indiskinspirert marinade, eller noe mer Midtøsten-inspirert med spisskummen og chili, eller noe annet som er godt) og stekes i panne eller på små grillspidd i ovnen. Du kan fylle dem med urter og/eller bacon/og eller ricotta e.l. og steke dem i pannen. Eller du kan lage tacofyll ved å steke løk, hvitløk og chili i olje, tilsette strimlet kjøtt og malt spisskummen og steke videre, og så tilsette litt tomatpuré og vann, og la det koke en stund til alle smakene har blandet seg godt, og til blandingen er nesten tørr. Eller lage pastasauser av mange slag.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå