@lfa Skrevet 12. februar 2003 #1 Del Skrevet 12. februar 2003 Vi spiser egentlig alt for lite fisk... Derfor lurer jeg på om det er noen som har noen gode oppskrifter/tips de vil dele. Kan godt være noe man kan få 3-åringen til å spise også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 13. februar 2003 #2 Del Skrevet 13. februar 2003 Her kan du sikkert få noen gode tips: http://www.godfisk.no/ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest *Perser* Skrevet 13. februar 2003 #3 Del Skrevet 13. februar 2003 fiskeboller med potet og hvit saus og grønnsaker :oops: eneste "fisk" oppskriften jeg kan.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tjorven Skrevet 13. februar 2003 #4 Del Skrevet 13. februar 2003 Vi har funnet noe som er kjempegodt, og enkelt. Du trenger: - fiskefilet (enten ørret eller laks). - purre - stangselleri - paprika - sitron Kutt opp purre, stangselleri og paprika i biter. Legg denne i folie og legg et stykke med fiskefilet oppå. Tilslutt legger du en liten bit sitron (ikke mye) oppå og pakker alt sammen inn i folien. Dette stekes i ovnen i ca 20 min på 200°C. Serveres med poteter, dill og rømmekolle. Nam nam! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
starie Skrevet 13. februar 2003 #5 Del Skrevet 13. februar 2003 Jeg pleier å lage en gryte der jeg bruker: Torskefilet Potetbiter Gulrotbiter Purreringer En blanding av fiske- og grønsaksbuljong En liten teskje tomatpure MYE pepper. Litt mel. Jeg legger alt lagvis i gryten og strør litt mel og pepper mellom lagene. Deretter slår jeg over buljong med tomatpure utrørt. Jeg lar det koke til grønsakene er møre og fisken løs. Rør minst mulig for ellers blir det bare til grøt. Jeg synes dette er skikkelig godt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
starie Skrevet 13. februar 2003 #6 Del Skrevet 13. februar 2003 Flatbrød smaker kjempegodt til og man kan godt variere fiskeslagene og grønsaks-sortene (glemte det jeg) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eowyn Skrevet 13. februar 2003 #7 Del Skrevet 13. februar 2003 Denne liker jeg: Ta så mange biter laks (eller ørret) skjært i skiver som dere kommer til å spise. Legg dem i ei form, og gnu litt flytende melange eller olje på hver bit. Krydre deretter med litt salt, litt pepper og for eksempel gresk krydder. Sett så formen på øverste rille, og stek fiskebitene på max varme i 10-12 minutter. Server med agurksalat og rømme.... mmmmmmmgodt!!!!!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
@lfa Skrevet 13. februar 2003 Forfatter #8 Del Skrevet 13. februar 2003 Tusen takk for mange gode tips! Eowyn: Blir lakse/ørret-skivene ferdige på kun 10-12 minutter altså? :oops: Neste uke skal jeg jammen prøve noe av dette. Eneste innslaget av fisk vi har hatt hittil, er jo bare fiskeboller, fiskegrateng og vanlig lettsaltet torsk... Blir gøy å prøve noe annet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 13. februar 2003 #9 Del Skrevet 13. februar 2003 Dette er godt, og litt annerledes. Kjøp laksefilet etter hvor mange pers dere er. Legg de i en ildfast form, og dryss litt grovt salt over. Gjerne havsalt. Så kommer det gode! Du trenger: 1/2 dl seterrømme 1 dl kefir 1 dl naturell yoghurt 1 bunt med dill 2 fedd hvitløk litt pepper Bland dette godt sammen og hell over fisken i forma. Stek på 200 grade i 30-40 min Bruk folie over formen første 15-20 min av steketiden, deretter steker du uten. Den skal være litt gylden på toppen. Ved siden av har jeg råkost salat og mandel poteter. Veldig godt og barn liker det også. Hvertfall mitt barn. Ikke-pålogget- Indira Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eowyn Skrevet 14. februar 2003 #10 Del Skrevet 14. februar 2003 Tusen takk for mange gode tips! Eowyn: Jada, de blir ferdige på 10-12 minutt. Husk at du skal jo ha ovnen på full guffe og fisken skal stekes på øverste rille. Da blir den litt sprø i kantene, men saftig inni. Det er nydelig godt, og det geniale er at du kan bruke hva slags krydder du vil, for alt er godt til . Jeg er mest fornøyd med gresk krydder på. Lykke til! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fruenge Skrevet 14. februar 2003 #11 Del Skrevet 14. februar 2003 og jeg forslår at du legger et lag med mandler/nøtter ol over og steker det i pannen. det blir kjempegodt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ada=) Skrevet 20. februar 2003 #12 Del Skrevet 20. februar 2003 Åhh! Den fiskeretten din, Indira, så bare helt supergod ut!! Den skal jeg pröve ut neste uke -det blir litt for lite fisk her i gården også... og stort sett er det mannen min som står for fiskerettene, men nå skal jeg jammen diske opp med en jeg også Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 20. februar 2003 #13 Del Skrevet 20. februar 2003 Ada: Den ER kjempegod! T.o.m de som i utgangspunktet ikke er så glad i fisk liker denne. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå