Gå til innhold

Vannkoker-mat?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har kreative forslag til hva man kan lage når man bare har en vannkoker tilgjengelig? Vi pusser opp, og vannkokeren er eneste oppvarmingsalternativ en stund fremover. Og kjøleskap har vi heller ikke ennå.

Rett-i-koppen blir man fort lei av...

Evt andre retter som kan tilberedes i et støvete, malingsluktende rom?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

du har litt forskjellig typer pasta og potetmos etc også, som bare trenger å tilsettes kokende van, og nudler og alt slikt.

i butikker med litt utvalg, så har de også bokser med ris og kylling som er sånn nudler-vis, altså at de bare trenger kokende vann.

alt dette er tørrmat, så det trenger ikke kjøleskap.

Skrevet

Hm, ris- og kyllingbokser? Det må jeg sjekke ut. Takk! :)

Skrevet

Hva med noe sånn terrina-kylling-greier? (Mener å ha sett reklame for sånt... Men..ta det med en klype salt, for jeg er søren meg ikke sikker.) ;)

Gjest Bjørnsdatter
Skrevet

Spekemat er gull verdt i sånne situasjoner - hele spekepølser, altså. De trenger ikke å ligge kaldt, og det er bare å skjære skiver og legge på brød. Genialt pålegg, egentlig.

Skrevet

De fleste Fjordland-rettene kan varmes opp i kokende vann. Bare du har et eller annet med lokk som de kan legges i slik at det holder på varmen så går det fint.

Skrevet

Da jeg drev å malte og stod på gikk det i spekemat, nudler, suppe pg Fjordland. Og ja, jeg har ikke spist det på en god stund nå :)

Gjest Elfrida
Skrevet

Pølse i lompe? Trekkes i varmt vann, helle på mer hvis det ikke blir varmt nok?

Skrevet

Takketakk, alle sammen! Fjordland, ja - det kan jo være et alternativ, og med veksling med spekemat og annet så blir det et mer variert kosthold enn Rett-i-koppen... ;)

Gjest -eline-
Skrevet
Pølse i lompe? Trekkes i varmt vann, helle på mer hvis det ikke blir varmt nok?

Evt pølse og potetstappe (enklest med en som ikke trenger melk). :)

Skrevet (endret)

Jeg trekte pølser i den aller største kjelen min og inviterte alle håndtverkerne mine på pølsefest i det som 1 mnd. etterpå var kjøkkenet mitt. Lomper, løk, ketchup, sennep og iskald Clausthaler. Det ble satt pris på.

Viktig og ha et godt forholdt til de som tross alt bygger hjemmet ditt og på det meste hadde jeg 9 menn i sving samtidig i tillegg til mamma, kjæresten og meg selv.

Det ble ett hyggelig avbrekk for oss alle sammen og ett fint minne.

Endret av Antoinette
Skrevet

Lun nudelsalat:

Legg risnudler i varmt vann. Ta de opp når de har blitt myke. Hakk opp masse koriander, vårløk chilli, ingefær, peanøtter evt annet digg og tilsett sammen med reker som har ligget litt i en marinade av chilli, hvitløk, ingefær og olje. Bruk resten av marinaden som dressing. Knallgodt, enkelt og sunt.

Dette skal jeg faktisk ha til middag i dag. Bare at jeg skal steke litt karbonadedeig med femkrydder og ha oppi også. Og litt fiske- og og soyasaus.

Lykke til med oppussing.

Skrevet
Lykke til med oppussing.

Takk! Nuddelsalaten hørtes veldig god ut - den blir nok testet med det første!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...