Gjest prestekrage Skrevet 2. januar 2007 #1 Skrevet 2. januar 2007 (endret) Trenger forslag til saus jeg kan ha til pastaen i dag. Skal skjære opp rester av juleskinken hadde jeg tenkt... Tror jeg har Creme Fraiche(?) hjemme. Ellers greit med krydder. Endret 2. januar 2007 av prestekrage
Nilma Skrevet 2. januar 2007 #2 Skrevet 2. januar 2007 Forrige uke lagde jeg pasta med asparges, erter, sitron og mascarpone, smaker som burde fungere fint sammen med skinke. Kokte asparges i biter og erter med pastaen på slutten av koketiden og lagde saus av litt presset sitron, et par ss mascarpone (bytt ut med CF) og litt av kokevannet. Du kan jo varme skinken i denne sausen før du tilsetter pastaen. Enkelt, godt og relativt sunt (om du er lett på labben med CF ).
Fakse Skrevet 2. januar 2007 #3 Skrevet 2. januar 2007 Om det skal være lite fett så er det vel bedre å satse på en tomatbasert saus enn en basert på melkeprodukter. En boks hakkede tomater, litt krydder alt etter hva du liker og det du har i kjøleskapet av grønnsakrester burde være ypperlig
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå