Gå til innhold

Kan man fryse brie?


Gjest Gjest med sko

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest med sko

Jeg sitter igjen med masse landbrie som ikke ble spist i går. Jeg klarer ikke å spise den opp selv før holdbarhetsdatoen går ut. Kan den fryses i mindre biter? Endrer konsistens/smak seg noe? Takknemlig for svar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vet ikke hvordan det går med smak/konsistens, men frysing dreper vel muggen på utsiden? Vil tro den i hvert fall må spises raskt etter tining.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest med sko

Takk for svar, Dagoberta. Jeg har fryst ned en bit brie, og skal ta den opp i morgen og se hvordan den blir. Er det vellykket, fryser jeg resten også. :)

Jeg vil fortsatt gjerne høre fra andre dersom de har erfaring med dette.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Fjellsippa

Jeg har ikke erfaring med å fryse brie, og lurer også på om det går.

Hvis du ikke klarer å spise den opp før den blir ødelagt uansett, kan du vel bare fryse alt. Det spiller vel ingen rolle hvordan den blir ødelagt. Hvis det går er det vel bra om den er ferskest mulig når den fryses.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest med sko

Å fryse brie kan anbefales. Både konsistens og smak er akkurat som før, og jeg merker heller ikke at den har vært dypfryst. Med andre ord fritt frem for å kjøpe en hel ost i utlandet, ta med hjem og fryse i mindre biter :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...