Gå til innhold

Waldorfsalat


Drua

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg synes du bør vente til i morgen. Husk at det er krem i den, og krem som står lenge blir ofte litt rar. (vannet siver ut og den blir tykk og tørr, mens det samles fuktighet i bunnen)

Ellers kan også eplene bli veldig brune..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest med sko

Til en annen gang: Waldofrsalat kan fint lages en dag eller to før. Så lenge den oppbevares i kjøleskap er det ingen problemer med holdbarhet. Når det gjelder råd for å unngå brune epler, så heller jeg ca 1/2 dl sitronsaft opp i en bolle, og etterhvert som jeg skjærer opp epleterninger, hiver jeg de oppi. Så rører jeg rundt så sitronsaften legger seg på alle kanter. Sil fra sitronsaften og hell eplene i salaten.

Waldorf er godt! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lager alltid waldorfsalaten dagen før, og det er ikke noe problem. Synes den blir best da, for smakene får liksom blandet seg litt. Å spise den helt nylaget er i alle fall ikke godt. I min oppskrift skal det litt sitron i dressingen, så jeg lager dressingen først, og har i frukten etterhvert som jeg kutter. Oppbevarer salaten i kjøleskap, og har på plastfolie som ligger helt tett nedpå sånn at det ikke kommer luft til. Pynter med druer og nøtter rett før servering.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...