Lily Skrevet 29. desember 2006 #1 Skrevet 29. desember 2006 Prøvde å bake pjalt for første gang idag, men hvordan i helsike skal man få kjevla ut den deigen der? Det ble bare kliss! Omtrent som en foccaccia-deig. Det går jo ikke an å kjevle leiver av sånt!? Har brukt denne oppskrifta, ifall noen har synspunkter: http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift14893.asp
Lily Skrevet 29. desember 2006 Forfatter #2 Skrevet 29. desember 2006 Altså, hehe, formulerte meg litt teit ser jeg. Skjønner jo at dersom jeg har mer mel i blir den ikke så klissete, jeg lurte vel mer på om den skal være sånn klissete? Og i såfall, hvordan lager man kakene?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå