Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Prøvde å bake pjalt for første gang idag, men hvordan i helsike skal man få kjevla ut den deigen der? Det ble bare kliss! Omtrent som en foccaccia-deig. Det går jo ikke an å kjevle leiver av sånt!?

:sur:

Har brukt denne oppskrifta, ifall noen har synspunkter: http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift14893.asp

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Altså, hehe, formulerte meg litt teit ser jeg. Skjønner jo at dersom jeg har mer mel i blir den ikke så klissete, jeg lurte vel mer på om den skal være sånn klissete? Og i såfall, hvordan lager man kakene?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...