Arkana Skrevet 18. januar 2007 #41 Del Skrevet 18. januar 2007 Hjemmelaget fiskegrateng. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rainbow Brite Skrevet 30. januar 2007 Forfatter #42 Del Skrevet 30. januar 2007 Sushi Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rainbow Brite Skrevet 4. februar 2007 Forfatter #43 Del Skrevet 4. februar 2007 Steinbitfilet i form med stekt løk & champignon + fløte & masse gode krydre. Frisk salat med reddik og basilikum med hjemmemekka dressing. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Frk Åberg Skrevet 4. februar 2007 #44 Del Skrevet 4. februar 2007 Har ikke spist fisk på noen dager nå, men siste fiskerett var marinert og stekt steinbitfilet, potetterninger stekt sammen med rosmarin og havsalt, stekt rødløk i store båter og salat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Drua Skrevet 4. februar 2007 #45 Del Skrevet 4. februar 2007 I morgen skal vi ha en veldig standard hverdagsmiddag her i huset- Fransk fiskegrateng fra Findus. Så godt, så enkelt, og lite oppvask Tilbehør blir råkostsalat med gulerot og eple samt litt vanlig salat, kokte poteter, sitronbåter og en liten rømmeklatt Gleder meg :-D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 5. februar 2007 #46 Del Skrevet 5. februar 2007 I dag blir det steketorsk med båtpoteter og gulrøtter. Grei mandagsmat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rainbow Brite Skrevet 10. februar 2007 Forfatter #47 Del Skrevet 10. februar 2007 Sushi! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Drua Skrevet 10. februar 2007 #48 Del Skrevet 10. februar 2007 I går hadde vi fisk i form a la Piaf, bare med gulerøtter, purre og paprika istedet for vårløk og uten ost. Kjempegodt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
workout Skrevet 11. februar 2007 #49 Del Skrevet 11. februar 2007 Foliebakt torsk med en haug grønnsaker, kokt blomkål og mandelpoteter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fruktfat Skrevet 11. februar 2007 #50 Del Skrevet 11. februar 2007 ørret med kokte poteter, rømme, agurksalat, fiskefett og bearnaisesaus Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Salial Skrevet 11. februar 2007 #51 Del Skrevet 11. februar 2007 Laksesuppe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rainbow Brite Skrevet 12. februar 2007 Forfatter #52 Del Skrevet 12. februar 2007 Sashimi med MASSE godt tilbehør!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rainbow Brite Skrevet 13. februar 2007 Forfatter #53 Del Skrevet 13. februar 2007 I går hadde vi fylt rødspette, ringerikepoteter og ertestuing basert på creme fraiche Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Crianza Skrevet 13. februar 2007 #54 Del Skrevet 13. februar 2007 Ovnsbakt torskefilet med masse herlige grønnsaker til. Squash, sjalottløk, hvitløk, vårløk, tomatkjøtt og basilikum i sammensurium Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lady Lovelylocks Skrevet 14. februar 2007 #55 Del Skrevet 14. februar 2007 Fransk fiskegrateng. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MiniMjau Skrevet 15. februar 2007 #56 Del Skrevet 15. februar 2007 Torskebiter, potet i biter, gulrot i biter, brokkoli i biter.Kok alt sammen mørt. Ha det over i en panne og la alt surre i panne sammen med fløte, salt og pepper. Server med en god salat til. YUMMI!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lady Lovelylocks Skrevet 15. februar 2007 #57 Del Skrevet 15. februar 2007 Fiskesuppe med masse hvitløk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rainbow Brite Skrevet 17. februar 2007 Forfatter #58 Del Skrevet 17. februar 2007 På onsdag ble det steinbit i grønn curry og i går, tempura maki (til mellom lunsj- og middagmåltid egentlig, but who's counting ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Netten Skrevet 17. februar 2007 #59 Del Skrevet 17. februar 2007 I dag skal vi ha steinbitfilet med hjemmelaget rosépeppersaus, brokkoli og potetbåter. NAM! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mata Skrevet 17. februar 2007 #60 Del Skrevet 17. februar 2007 Fisk? hvit fisk. Sette stekovnen på 200 grader. Smøre ildfast form, ha i fisken, tomater, grønnsaksbuljong, paprika, løk, purre og øverst et lag med ost. Ikke glem fløte (bare litt)... Rød fisk, laks? Skjær den i tærninger, stek den og slå av varmen. Husk masse pepper... Server den med mandelpoteter og agurk-salat og litt rømme. Saltet eller røyket laks? Skjær den i biter, legg på et fat, server den med poteter, gulrøtter, sylta agurk, sylta rødbeter men ikke glem rømmen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå