Gå til innhold

Middagstråd - fisk!


Rainbow Brite

Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...

Fortsetter under...

Steinbitfilet i form med stekt løk & champignon + fløte & masse gode krydre. Frisk salat med reddik og basilikum med hjemmemekka dressing. :sikle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Frk Åberg

Har ikke spist fisk på noen dager nå, men siste fiskerett var marinert og stekt steinbitfilet, potetterninger stekt sammen med rosmarin og havsalt, stekt rødløk i store båter og salat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I morgen skal vi ha en veldig standard hverdagsmiddag her i huset- Fransk fiskegrateng fra Findus. Så godt, så enkelt, og lite oppvask ;)

Tilbehør blir råkostsalat med gulerot og eple samt litt vanlig salat, kokte poteter, sitronbåter og en liten rømmeklatt :)

Gleder meg :-D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I går hadde vi fisk i form a la Piaf, bare med gulerøtter, purre og paprika istedet for vårløk og uten ost. Kjempegodt! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

:klappe: Ovnsbakt torskefilet med masse herlige grønnsaker til. Squash, sjalottløk, hvitløk, vårløk, tomatkjøtt og basilikum i sammensurium
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Torskebiter, potet i biter, gulrot i biter, brokkoli i biter.Kok alt sammen mørt. Ha det over i en panne og la alt surre i panne sammen med fløte, salt og pepper. Server med en god salat til. YUMMI!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

På onsdag ble det steinbit i grønn curry :sikle: og i går, tempura maki (til mellom lunsj- og middagmåltid egentlig, but who's counting :lol: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fisk? hvit fisk. Sette stekovnen på 200 grader. Smøre ildfast form, ha i fisken, tomater, grønnsaksbuljong, paprika, løk, purre og øverst et lag med ost. Ikke glem fløte (bare litt)...

Rød fisk, laks? Skjær den i tærninger, stek den og slå av varmen. Husk masse pepper... Server den med mandelpoteter og agurk-salat og litt rømme.

Saltet eller røyket laks? Skjær den i biter, legg på et fat, server den med poteter, gulrøtter, sylta agurk, sylta rødbeter men ikke glem rømmen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...