Rainbow Brite Skrevet 4. februar 2007 Forfatter #43 Skrevet 4. februar 2007 Steinbitfilet i form med stekt løk & champignon + fløte & masse gode krydre. Frisk salat med reddik og basilikum med hjemmemekka dressing.
Gjest Frk Åberg Skrevet 4. februar 2007 #44 Skrevet 4. februar 2007 Har ikke spist fisk på noen dager nå, men siste fiskerett var marinert og stekt steinbitfilet, potetterninger stekt sammen med rosmarin og havsalt, stekt rødløk i store båter og salat.
Drua Skrevet 4. februar 2007 #45 Skrevet 4. februar 2007 I morgen skal vi ha en veldig standard hverdagsmiddag her i huset- Fransk fiskegrateng fra Findus. Så godt, så enkelt, og lite oppvask Tilbehør blir råkostsalat med gulerot og eple samt litt vanlig salat, kokte poteter, sitronbåter og en liten rømmeklatt Gleder meg :-D
Brunhilde Skrevet 5. februar 2007 #46 Skrevet 5. februar 2007 I dag blir det steketorsk med båtpoteter og gulrøtter. Grei mandagsmat.
Drua Skrevet 10. februar 2007 #48 Skrevet 10. februar 2007 I går hadde vi fisk i form a la Piaf, bare med gulerøtter, purre og paprika istedet for vårløk og uten ost. Kjempegodt!
workout Skrevet 11. februar 2007 #49 Skrevet 11. februar 2007 Foliebakt torsk med en haug grønnsaker, kokt blomkål og mandelpoteter.
Gjest Fruktfat Skrevet 11. februar 2007 #50 Skrevet 11. februar 2007 ørret med kokte poteter, rømme, agurksalat, fiskefett og bearnaisesaus
Rainbow Brite Skrevet 12. februar 2007 Forfatter #52 Skrevet 12. februar 2007 Sashimi med MASSE godt tilbehør!!
Rainbow Brite Skrevet 13. februar 2007 Forfatter #53 Skrevet 13. februar 2007 I går hadde vi fylt rødspette, ringerikepoteter og ertestuing basert på creme fraiche
Crianza Skrevet 13. februar 2007 #54 Skrevet 13. februar 2007 Ovnsbakt torskefilet med masse herlige grønnsaker til. Squash, sjalottløk, hvitløk, vårløk, tomatkjøtt og basilikum i sammensurium
MiniMjau Skrevet 15. februar 2007 #56 Skrevet 15. februar 2007 Torskebiter, potet i biter, gulrot i biter, brokkoli i biter.Kok alt sammen mørt. Ha det over i en panne og la alt surre i panne sammen med fløte, salt og pepper. Server med en god salat til. YUMMI!!!
Rainbow Brite Skrevet 17. februar 2007 Forfatter #58 Skrevet 17. februar 2007 På onsdag ble det steinbit i grønn curry og i går, tempura maki (til mellom lunsj- og middagmåltid egentlig, but who's counting )
Netten Skrevet 17. februar 2007 #59 Skrevet 17. februar 2007 I dag skal vi ha steinbitfilet med hjemmelaget rosépeppersaus, brokkoli og potetbåter. NAM!
Gjest mata Skrevet 17. februar 2007 #60 Skrevet 17. februar 2007 Fisk? hvit fisk. Sette stekovnen på 200 grader. Smøre ildfast form, ha i fisken, tomater, grønnsaksbuljong, paprika, løk, purre og øverst et lag med ost. Ikke glem fløte (bare litt)... Rød fisk, laks? Skjær den i tærninger, stek den og slå av varmen. Husk masse pepper... Server den med mandelpoteter og agurk-salat og litt rømme. Saltet eller røyket laks? Skjær den i biter, legg på et fat, server den med poteter, gulrøtter, sylta agurk, sylta rødbeter men ikke glem rømmen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå