Gå til innhold
Problemer med registrering ved bruk av windows mail (hotmail, live, outlook) ×

Middagstråd - fisk!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hjemmelaget fiskegrateng.

  • 2 uker senere...
Skrevet

Steinbitfilet i form med stekt løk & champignon + fløte & masse gode krydre. Frisk salat med reddik og basilikum med hjemmemekka dressing. :sikle:

Gjest Frk Åberg
Skrevet

Har ikke spist fisk på noen dager nå, men siste fiskerett var marinert og stekt steinbitfilet, potetterninger stekt sammen med rosmarin og havsalt, stekt rødløk i store båter og salat.

Skrevet

I morgen skal vi ha en veldig standard hverdagsmiddag her i huset- Fransk fiskegrateng fra Findus. Så godt, så enkelt, og lite oppvask ;)

Tilbehør blir råkostsalat med gulerot og eple samt litt vanlig salat, kokte poteter, sitronbåter og en liten rømmeklatt :)

Gleder meg :-D

Skrevet

I dag blir det steketorsk med båtpoteter og gulrøtter. Grei mandagsmat.

Skrevet

I går hadde vi fisk i form a la Piaf, bare med gulerøtter, purre og paprika istedet for vårløk og uten ost. Kjempegodt! :)

Skrevet

Foliebakt torsk med en haug grønnsaker, kokt blomkål og mandelpoteter.

Gjest Fruktfat
Skrevet

ørret med kokte poteter, rømme, agurksalat, fiskefett og bearnaisesaus

Skrevet

Sashimi med MASSE godt tilbehør!! :sikle:

Skrevet

I går hadde vi fylt rødspette, ringerikepoteter og ertestuing basert på creme fraiche :sikle:

Skrevet
:klappe: Ovnsbakt torskefilet med masse herlige grønnsaker til. Squash, sjalottløk, hvitløk, vårløk, tomatkjøtt og basilikum i sammensurium
Skrevet

Fransk fiskegrateng. :forkjola:

Annonse
Skrevet

Torskebiter, potet i biter, gulrot i biter, brokkoli i biter.Kok alt sammen mørt. Ha det over i en panne og la alt surre i panne sammen med fløte, salt og pepper. Server med en god salat til. YUMMI!!!

Skrevet

Fiskesuppe med masse hvitløk :forkjola:

Skrevet

På onsdag ble det steinbit i grønn curry :sikle: og i går, tempura maki (til mellom lunsj- og middagmåltid egentlig, but who's counting :lol: )

Skrevet

I dag skal vi ha steinbitfilet med hjemmelaget rosépeppersaus, brokkoli og potetbåter. NAM!

Skrevet

Fisk? hvit fisk. Sette stekovnen på 200 grader. Smøre ildfast form, ha i fisken, tomater, grønnsaksbuljong, paprika, løk, purre og øverst et lag med ost. Ikke glem fløte (bare litt)...

Rød fisk, laks? Skjær den i tærninger, stek den og slå av varmen. Husk masse pepper... Server den med mandelpoteter og agurk-salat og litt rømme.

Saltet eller røyket laks? Skjær den i biter, legg på et fat, server den med poteter, gulrøtter, sylta agurk, sylta rødbeter men ikke glem rømmen.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...