prinsesse villikke Skrevet 28. desember 2006 #1 Skrevet 28. desember 2006 det er rett og slett spørsmålet.
Cata Skrevet 28. desember 2006 #2 Skrevet 28. desember 2006 Har ikke prøvd med hjemmelaget, men man får jo kjøpt frosset riskrem så det bør jo gå an. Mistenker at kremen kan bli litt vassen i så fall.
ashera Skrevet 28. desember 2006 #3 Skrevet 28. desember 2006 Risgrøt fryser jeg slik at jeg kan lage riskrem av den senere. Ferdiglaget riskrem i fryseren er ikke noe særlig.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå