celice Skrevet 28. desember 2006 #1 Skrevet 28. desember 2006 Hvis jeg i dag lager riskrem av en boks fløte med dato 29.12, altså i morgen - risikerer jeg da at den er sur allerede i morgen??
Nilma Skrevet 28. desember 2006 #2 Skrevet 28. desember 2006 Neppe, fløten blir ikke sur som ved magi kl. 00.00 i natt.
celice Skrevet 28. desember 2006 Forfatter #3 Skrevet 28. desember 2006 Det er jeg med på Men er holdbarheten annerledes om fløten står i en kartong i kjøleskapet eller om den blir brukt?
Nilma Skrevet 28. desember 2006 #4 Skrevet 28. desember 2006 Jeg vil kanskje tro at holdbarheten er bedre i en uåpnet pakke, men om riskremen skal spises allerede i morgen ville i hvertfall ikke jeg vært bekymret.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå