Gå til innhold

Spm om holdbarhet


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvis jeg i dag lager riskrem av en boks fløte med dato 29.12, altså i morgen - risikerer jeg da at den er sur allerede i morgen??

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Neppe, fløten blir ikke sur som ved magi kl. 00.00 i natt. ;)

Skrevet

Det er jeg med på :ler:

Men er holdbarheten annerledes om fløten står i en kartong i kjøleskapet eller om den blir brukt?

Skrevet

Jeg vil kanskje tro at holdbarheten er bedre i en uåpnet pakke, men om riskremen skal spises allerede i morgen ville i hvertfall ikke jeg vært bekymret.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...