Gå til innhold

Appelsinsaus


latte

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Fjellsippa

Jeg bruker denne til andebryst, men den går sikkert bra til kalkun også.

Appelsinsaus:

1 stor løk hakkes og surres i 1 ss smør.

1½ dl hønsebuljong (terning + vann) og

2½ dl appelsinjus med fruktkjøtt has i løken og kokes opp.

½ ss maisenna røres ut i litt vann og has i.

1 ss hakket frisk estragon tilsettes.

Smakes til med salt og pepper og eventuelt litt sukker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...