Gå til innhold

Fruktsalat - hvordan unngå brun frukt?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal ha middagsgjester klokka 18. Dessert blir fruktsalat, men hvordan unngår jeg brun frukt? Jeg kan ikke ha sukkerlake på da det er diabetiker som skal spise den, og ikke har jeg sitron i hus.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

hakk opp det som ikke blir brunt, og legg det hver for seg i brødposer. legg i kjøleskapet. Legg i skålen når du skal servere det. epler og bananer får du heller kutte opp og legge i skålen når det skal serveres. Da er fruktsalaten frisk og nylaget.

Skrevet

Det beste tipset for å unngå brun frukt, er å ha litt sitronsaft over eple- og bananbitene. (Og de andre). Det hindrer frukten i å oksidere.

Lykke til.

Skrevet
Det beste tipset for å unngå brun frukt, er å ha litt sitronsaft over eple- og bananbitene. (Og de andre). Det hindrer frukten i å oksidere.

Lykke til.

Jeg foretrekker saft fra appelsin...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...