monja Skrevet 27. desember 2006 #1 Skrevet 27. desember 2006 Jeg skal ha middagsgjester klokka 18. Dessert blir fruktsalat, men hvordan unngår jeg brun frukt? Jeg kan ikke ha sukkerlake på da det er diabetiker som skal spise den, og ikke har jeg sitron i hus.
Mini_me Skrevet 27. desember 2006 #2 Skrevet 27. desember 2006 hakk opp det som ikke blir brunt, og legg det hver for seg i brødposer. legg i kjøleskapet. Legg i skålen når du skal servere det. epler og bananer får du heller kutte opp og legge i skålen når det skal serveres. Da er fruktsalaten frisk og nylaget.
Crianza Skrevet 27. desember 2006 #3 Skrevet 27. desember 2006 Det beste tipset for å unngå brun frukt, er å ha litt sitronsaft over eple- og bananbitene. (Og de andre). Det hindrer frukten i å oksidere. Lykke til.
Kristin Skrevet 27. desember 2006 #4 Skrevet 27. desember 2006 Det beste tipset for å unngå brun frukt, er å ha litt sitronsaft over eple- og bananbitene. (Og de andre). Det hindrer frukten i å oksidere. Lykke til. ← Jeg foretrekker saft fra appelsin...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå