Gå til innhold

Steketid skinkestek


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har en skinkestek på 2,3 kg med ben, hvor lenge må denne stekes?

Trenger også tips til tilbredning....

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Å steike steik ta lang tid.

Krydre kjøttet godt, sett inn steketermometer så det ikke berører evnt ben, legg kjøttet gjerne i langpanne i ovnen, ha litt vann i langpanna, sammen med noen biter gulrot og løk, og sett så steka midt i ovnen. 125 grader, til steketermometeret viser 76 grader (jeg bruker ca 3 timer på ei steik som er i underkant 2 kg) Pass på at det hele tiden er vann i bunn av langpanna, for dette blir stekesjy. Når steika er ferdig kan den med fordel hvile en times tid (i alufolie) mens du lager resten.

Server med hasselbackpoteter/madelpoteter, gulrøtter, rosenkål, surkål/rødkål og tyttebær - rett og slett det du liker.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...