Gå til innhold

Holdbarhet på tint and?


Anbefalte innlegg

Gjest havregampen
Skrevet

Hvor lenge er holdbarheten på tint and egentlig? Jeg kjøpte en frossen pekingand i Danmark rett før jul. Den lå i frysepose, men hadde begynt å tine på vei hjem, så jeg la den i kjøleskapet for videre tining. På posen sto det 72 timer opptining. Det er nå.

På oppskriften til stekt and som jeg fant frem nå, står det tining 1 døgn. Det er jo ganske stor forskjell på ett og treogethalvt døgn, så jeg lurer nå på om det er farlig å steke og spise anden?

Synd om den må kastes mener jeg.

Er det noen som har erfaring?

Takk for alle svar.

Videoannonse
Annonse
Gjest havregampen
Skrevet

Jeg tok en sjans og gjorde klar anden og stekte den, jeg. Luktet nydelig under steking, og smakte utrolig godt da jeg prøvesmakte en bit! Jeg fant et sted at holdbarhet i kjøleskap var 2 dager, så jeg satser på at det gjaldt opptint and som ikke var tatt ut av plasten.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...