Gjest havregampen Skrevet 25. desember 2006 #1 Skrevet 25. desember 2006 Hvor lenge er holdbarheten på tint and egentlig? Jeg kjøpte en frossen pekingand i Danmark rett før jul. Den lå i frysepose, men hadde begynt å tine på vei hjem, så jeg la den i kjøleskapet for videre tining. På posen sto det 72 timer opptining. Det er nå. På oppskriften til stekt and som jeg fant frem nå, står det tining 1 døgn. Det er jo ganske stor forskjell på ett og treogethalvt døgn, så jeg lurer nå på om det er farlig å steke og spise anden? Synd om den må kastes mener jeg. Er det noen som har erfaring? Takk for alle svar.
Gjest havregampen Skrevet 25. desember 2006 #2 Skrevet 25. desember 2006 Jeg tok en sjans og gjorde klar anden og stekte den, jeg. Luktet nydelig under steking, og smakte utrolig godt da jeg prøvesmakte en bit! Jeg fant et sted at holdbarhet i kjøleskap var 2 dager, så jeg satser på at det gjaldt opptint and som ikke var tatt ut av plasten.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå