Jens Skrevet 23. desember 2006 #1 Skrevet 23. desember 2006 Skal lage ribbe til 11 personer for første gang og er helt grønn....Det er familie ribbe. Den er så veldig mye tjukkere på den ene siden enn den andre. Har det noe å si?Trenger jeg da å putte en tallerken under ribben, når den uansett er helt sjev?Og, hvor mange grader skal steketermometeret vise når den er ferdig?
micia78 Skrevet 23. desember 2006 #2 Skrevet 23. desember 2006 Er det ikke noe med at man må støtte opp med noe (en tallerken?) under den sida som er helt skjev, sånn at svoren blir "rett" på toppen?
Brunhilde Skrevet 23. desember 2006 #3 Skrevet 23. desember 2006 Her finner du en veldig grei oppskrift på ribbe. Lykke til!
Gjest Bjørnsdatter Skrevet 23. desember 2006 #4 Skrevet 23. desember 2006 Svoren skal ikke være flat, den skal helle litt ned til alle sider (midten høyest) slik at det ikke samler seg en fett-dam på ribba. Alt fettet skal renne ned i panna, ellers blir ikke svoren sprø.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå