Gjest Chrizzy Skrevet 22. desember 2006 #1 Skrevet 22. desember 2006 Bruker man eggehviten, eggeplommen eller hele egget? Noen som vet?
doodles Skrevet 22. desember 2006 #2 Skrevet 22. desember 2006 (endret) Mener du pensling? Da bruker du hele egget. Endret 22. desember 2006 av doodles
Millepille Skrevet 22. desember 2006 #3 Skrevet 22. desember 2006 Dersom du mener egg som pålegg, så er det hardkokt egg som er oppdelt på eggedeler. Serveres gjerne med gaffelbit eller kaviar på toppen. Kjempegodt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå