Gå til innhold

Reinsdyrstek


Anbefalte innlegg

Skrevet

På juleaften i år skal vi spise reinsdyrkjøtt. Har enda ikke bestemt hvilke grønnsaker vi skal ha til eller hvordan vi skal lage sausen.

Er det noen som har noen forslag?

Skrevet

Jeg synes at noe søtt er godt til, kanskje pærer som er svakt glaserte.

I tillleg liker jeg rotfrukter til reinsdyr siden det er kjøtt som har en kraftig spesiell smak, som fint kan hamle opp mot kraftigere grønnsaker

Og rødvinssaus selvfølgelig.

Skrevet

:) Det er godt viltsaus må du bare ha.

Og vi bruker tyttebær til.brocolli,gulrøtter og erter.

Gode mandelpoteter til,nam,nam.

God middag!

God Jul! :klem:

Skrevet

Tusen takk maristella og Kvitil :)

Jeg syntes det med glaserte pærer hørtes godt ut.

Mandelpoteter skal jeg sørge for å handle inn. Så må jeg lete etter gode oppskrifter på viltsaus og rødvinssaus.

Skrevet

Vi har alltid hatt reinsdyrsteik på julaften når vi vokste opp. Hos oss hadde vi følgende tilbehør:

Waldorfsalat

sylteagurker

rødbeter

tyttebærsyltetøy

rosenkål

gulrøtter

NAM!

Skrevet

Jeg synes det er best å lage deilig fløtesaus av sjyen. Med litt einebær og rosmarin i.

Ellers så er selvsagt rosenkål et must til rinsdyrstek, og ripsgelè.

Skrevet

Jeg har vokst opp med reinstyrstek på julaften, og jeg er nå 33 ;)

Jeg er vant til rosenkål, erter, russiske erter og tyttebær som tilbehør. Variasjon har vært ripsgele, mintgele, gresskar blant annet, og gulrøtter.

Mandelpoteter er et must.

Sausen kan jeg ikke lage, men det er en tjukk saus som nesten står av seg selv, og som vekta er glad man ikke spiser hver dag :ler:

Nå ble jeg sulten!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...