Gå til innhold

Brune pinner


Anbefalte innlegg

Skrevet

"Rør smør og sukker godt" - står det i oppskriften... skal smøret smeltes??

Videoannonse
Annonse
Gjest Fjellsippa
Skrevet

Nei smøret skal ikke smeltes, men det bør være romstemperert.

Skrevet

:bukke: Var det jeg trodde... men de ble så vanskelige å rulle ut til pølser.... de står i ovnen nå så det gikk jo på et vis til slutt da.... hadde vel ikke romtemperert smøret lenge nok da sikkert.....

Gjest Bjørnsdatter
Skrevet

Rør smør og sukker godt betyr at det er lettest og mest praktisk å bruke mixmasteren og røre det nesten hvitt. Og kanskje sjekke et par oppskrifter til for å se om det står at smør og sukker skal røres hvitt der - for det utgjør en forskjell på resultatet har jeg erfart... Av og til står det feil eller litt uklart i en oppskrift.

Gjest Bjørnsdatter
Skrevet

Sjekka noen flere oppskrifter (bruker du en fra Tine?), der stod det at smør og sukker skal røres hvitt. Da skal du røre ganske heftig en god stund med mikseren til det blir lett og luftig og nærmest hvitt på farge. Burde ikke være noe problem å bake ut da.

Håper det gikk greit med pinnene i ovnen! (søren at det ikke var boller ;) )

Skrevet
Sjekka noen flere oppskrifter (bruker du en fra Tine?), der stod det at smør og sukker skal røres hvitt. Da skal du røre ganske heftig en god stund med mikseren til det blir lett og luftig og nærmest hvitt på farge. Burde ikke være noe problem å bake ut da.

Håper det gikk greit med pinnene i ovnen! (søren at det ikke var boller ;) )

Pinnene ble bra... ville gjerne hatt boller der... men det får vente litt :sjarmor:

Tror det var Tine sin oppskrift jeg brukte, lagde serinakaker etterpå og de ble perfekte! Lett å rulle pølse av :ler:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...