Gå til innhold

Creme Brulee


Anbefalte innlegg

Skrevet

Det høres kvalmende ut med noe som inneholder så mye egg/eggplommer...

Hvorfor ikke lage noe godt med disse ingrediensene og kutte ned eggene til 2 stivpiskede eggehviter istedet.

Skrevet
Det høres kvalmende ut med noe som inneholder så mye egg/eggplommer...

Hvorfor ikke lage noe godt med disse ingrediensene og kutte ned eggene til 2 stivpiskede eggehviter istedet.

Hvis det er kvalmende så er det vel bare å la være å spise det. ;)

Selv synes jeg crème brûlée er nydelig og ikke kvalmende i det hele tatt, og vi skal forøvrig ha det til dessert etter nyttårsmiddagen i morgen. :)

Skrevet
Hvis det er kvalmende så er det vel bare å la være å spise det. ;)

Hvis man ikke liker norske politikeres arbeidsmåter og "resultater" generelt er det bare å la være å stemme ved valgene?

Det må være lov å uttrykke sine meninger om mat som det er lov til å uttrykke sine meninger om det meste i samfunnet.

Det er tøft å "oppdra" folk på nett i elementærkunnskaper...

Skrevet

De ble veldig gode! Det gjorde ikke noe med sent svar Scheherazade.

Jeg tok på melis og sukker like før jeg satte de i ovnen for brenning igår, og resultatet ble vellykket

De falt i smak hos gjestene også!

Jeg synes heller ikke det er kvalmende, det er akkurat passe porsjon til hver. Nam!

  • 2 uker senere...
Skrevet
Ærlig talt vet jeg ikke hvordan en creme brulee "skal" være i konsistensen, men dette ble i alle fall snadder! Sprøtt, gyllent knekklokk og nydelig, fløyelsmyk krem under. Mmmmm...

Hei Bladlusa!

det er akkurat sånn en ordentlig Creme Brulee skal være!

og det er det beste i hele verden. har spist alt for mange "pudding" "creme brulee forsøk" i min tid. ;)

  • 4 uker senere...
Skrevet

Dette må jeg prøve meg på. :sikle:

  • 9 måneder senere...
Gjest Gjest_Lily_*
Skrevet
Jeg bruker singelfrosne bær (blåbær og bringebær), fordi det er det jeg som oftest har. Synes også at denne kombinasjonen er best. Tiner dem ikke først for da renner safta utover og blander seg i røra. Hvis du får tak i ferske bær kan du godt bruke det.

Multer er vel neppe singelfrosne. Hvis du skal bruke multer som det ikke er blandet Certo i, kan du tine dem og la dem renne av i en sil. Hvis du har multesyltetøy som er tykt kan du ha en skje i bunnen av hver form.

Beregn litt ekstra steketid når du bruker fryste bær.

Hvor mann kan kjøpe den crem brulee settet?

Skrevet

Creme Brulee sett får du mange steder. Feks Jernia og Kitch'n.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...