treningsjenta Skrevet 18. desember 2006 #1 Del Skrevet 18. desember 2006 har kjøpt inn 2 kg grøtris, og skal imorgen lage grøt til 16 stk.. hehe hvordan i all verden skal dette gå.....jeg som aldri har lagd grøt før:) jeg trenger alle råd jeg kan få...det står at den skal koke i 50 min.... hjel jeg er så grønn jeg kan få blitt Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/244140-lage-gr%C3%B8t-til-16-stk/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
:-) anna Skrevet 19. desember 2006 #2 Del Skrevet 19. desember 2006 Hva slags ris er det du har kjøpt da. Den sikreste måten å få god grøt er å lage "dynegrøt" Da kan du faktisk lage den klar i kveld, la den stå i lukket stekeovn og bare varme opp i morgen. Det står oppskrift på Geisha-grøtpakken (den gule) vet jeg. Jeg bruker den hver lørdag. Et lurt tips: ikke bruk blank gryte. (Altså stål) Det er mindre sjans for at grøt (og annet med mye melk) koker over eller svir seg om man lager det i noe annet enn stål. Jeg har en Høyang Polaris-panne som jeg bruker f.eks Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/244140-lage-gr%C3%B8t-til-16-stk/#findComment-4095465 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sannasol Skrevet 19. desember 2006 #3 Del Skrevet 19. desember 2006 Fjordland er også god grøt. Ferdig til å varme. Til 16 personer trenger du ca. 5-6 stk av de store pakkene. Hvis du skal koke på plate, må du beregne mye mye lenger tid enn 50 minutter. Det tar veldig lang tid å koke opp den mengden melk du må bruke. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/244140-lage-gr%C3%B8t-til-16-stk/#findComment-4095574 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest havregampen Skrevet 19. desember 2006 #4 Del Skrevet 19. desember 2006 (endret) Ikke gå fra grøten så lenge du koker (og rør hele tiden under oppkok så det ikke svir seg i bunnen! Fort gjort med melkemat.) Bruk en tykkbunnet kjele. Jeg ville droppet risen som må koke lenge. Tungt å passe på så mye grøt på en gang uten at det svir seg. Svidd grøt smaker vondt og er kjipt å servere 16 personer... Jeg har i lignende tilfeller kjøpt mange nok poser 5.minuttersgrøtris. Slipper å passe på grøten like lenge... Endret 19. desember 2006 av havregampen Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/244140-lage-gr%C3%B8t-til-16-stk/#findComment-4096951 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tabris Skrevet 20. desember 2006 #5 Del Skrevet 20. desember 2006 Hell oppi melk og gryn. Kok opp til det akkurat begynner såvidt å boble, og sett den så i ovnen (uten temperatur på, selvsagt) med lokket på i 2 timer. Varm den så opp igjen mens du smaksetter med salt. DET er skikkelig, hjemmelaget grøt. Slår både Fjordland og 5-minutters grøt. I tillegg tar det faktisk mindre tid, da du slipper å stå over gryta i 50 minutter å røre. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/244140-lage-gr%C3%B8t-til-16-stk/#findComment-4099248 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 21. desember 2006 #6 Del Skrevet 21. desember 2006 og husk rød saus.. det er et MUST hjemme hos oss..... Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/244140-lage-gr%C3%B8t-til-16-stk/#findComment-4100825 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nancy Skrevet 21. desember 2006 #7 Del Skrevet 21. desember 2006 og husk rød saus.. det er et MUST hjemme hos oss..... ← hva slags rød saus? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/244140-lage-gr%C3%B8t-til-16-stk/#findComment-4101720 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest vimse Skrevet 21. desember 2006 #8 Del Skrevet 21. desember 2006 Rød saft kanskje? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/244140-lage-gr%C3%B8t-til-16-stk/#findComment-4101757 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Vidvandre Skrevet 21. desember 2006 #9 Del Skrevet 21. desember 2006 Rød saus er vel til riskrem? Til varm risengrynsgrøt er det kanel, sukker og rød saft som gjelder Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/244140-lage-gr%C3%B8t-til-16-stk/#findComment-4103192 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå