BergensAnd Skrevet 18. desember 2006 #1 Skrevet 18. desember 2006 Hva legger jeg marsipankuler som er duppet i sjokolade mens det tørker? Bakepapir? Aluminiumsfolie? Glasskål har ikke fungert
micia78 Skrevet 18. desember 2006 #2 Skrevet 18. desember 2006 Bakepapir pleier jeg å bruke, det eneste sjokoladen slipper når den har smeltet...
Gjest itla Skrevet 18. desember 2006 #3 Skrevet 18. desember 2006 Bakepapir pleier jeg å bruke, det eneste sjokoladen slipper når den har smeltet... ← Jepp, samme her.
Gjest Gjesta Skrevet 18. desember 2006 #4 Skrevet 18. desember 2006 Rist, med bakepapir på benken under.
BergensAnd Skrevet 18. desember 2006 Forfatter #6 Skrevet 18. desember 2006 Da prøver jeg bakepapir i kveld
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå