Gjest Huldali Skrevet 17. desember 2006 #1 Skrevet 17. desember 2006 Jeg lurer på om det fins noe som har samme konsistensen som krem, men som ikke er krem? Hvis jeg skal lage fromasj for eksempel, finnes det noe annet jeg kan bruke i stede for krem som gir den samme "effekten"? Takknemmelig for alle forslag!
Gjest Dallandra Skrevet 17. desember 2006 #2 Skrevet 17. desember 2006 Det var iallfall noe som fantes på markedet, i en lilla flaske/beholder. Het det Cremefine tro? Det fungerte utmerket å piske krem av til bløtkake iallfall. Har dessverre ikke sett det på lokalbutikken i den senere tid, og har ikke tenkt på å se etter det andre steder.
Lula Skrevet 17. desember 2006 #3 Skrevet 17. desember 2006 Bare krem er krem. Det finnes alternativer (feks Menkomel, Cremefine etc), som har tilnærmet samme konsistens. Dersom det ikke er av allergi-årsaker du ønsker å bytte ut kremen ville jeg styrt unna! Det smaker IKKE bra, og er heller ikke sunnere enn krem, da det inneholder bla transfett.
Crianza Skrevet 17. desember 2006 #4 Skrevet 17. desember 2006 Enig med Lula: Bare krem er krem. Alt annet er bare luft og smaker ikke godt.
Gjest Huldali Skrevet 17. desember 2006 #5 Skrevet 17. desember 2006 Okay, det var det jeg var redd for. Liker nemmlig ikke krem, men det hadde jo vært greit å gjort det har jeg funnet ut. bløtkake styrer jeg unna, bare synet får meg til å ta et skritt tilbake
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå