Gå til innhold

induksjon og gass?


Anbefalte innlegg

Skrevet
Hei

Kjempefin tråd da vi skal pusse opp kjøknet til våren. Vi har gass på hytta og er veldig fornøyde med det. Det jeg lurer på er noen tips til kjeler, stekepanner og wok som egner seg for gasskomfyr.

Synne

Fordelen med gass er at absolutt alle panner og gryter egner seg. Til induksjon derimot er det noen begrensninger.

Gjest Aurora Vaniljesaus
Skrevet

Jeg synes gass er suveren å lage mat på (har brukt det i forbindelse med sommerjobber og på besøk), men jeg tørr ikke å ha den gassflasken inne hjemme... Har alt for angst for brann/eksplosjon..

Gassflasken til gassgrille er det jo f.eks advart mot å oppbevare i kjelleren (vår er oppbevart utenfor huset).

Mulig jeg er overparanoid, altså..

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...