Gjest bada Skrevet 20. desember 2006 #21 Skrevet 20. desember 2006 Hei Kjempefin tråd da vi skal pusse opp kjøknet til våren. Vi har gass på hytta og er veldig fornøyde med det. Det jeg lurer på er noen tips til kjeler, stekepanner og wok som egner seg for gasskomfyr. Synne ← Fordelen med gass er at absolutt alle panner og gryter egner seg. Til induksjon derimot er det noen begrensninger.
Gjest Aurora Vaniljesaus Skrevet 21. desember 2006 #22 Skrevet 21. desember 2006 Jeg synes gass er suveren å lage mat på (har brukt det i forbindelse med sommerjobber og på besøk), men jeg tørr ikke å ha den gassflasken inne hjemme... Har alt for angst for brann/eksplosjon.. Gassflasken til gassgrille er det jo f.eks advart mot å oppbevare i kjelleren (vår er oppbevart utenfor huset). Mulig jeg er overparanoid, altså..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå