Gå til innhold

God julegrøt


Gjest Marie81

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Lag dynegrøt!

Kok opp slik det står, ha i et beger med lettrømme. Rør godt. Sett hele gryta inn i dyna di, med lokk så klart og la det stå der, helst tre timer eller mer.

Grøten blir vanvittig god :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva kan man gjøre for å gjøre pose-risengrynsgrøt bedre?

Tror ikke det er "håp" for den...

Har prøvd den EN gang, men har gått tilbake til "vanlig" grøtris (15 min, eller 25 min). Den blir best, synes jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På lillejulaften har vi alltid "nissegrøt". Da koker jeg grøt på vanlig måte, og så tilsetter jeg seterrømme til slutt. Evt kan man koke den med noe kremfløte hvis man ikke liker den litt syrlige rømmesmaken. Den blir veldig fyldig, god og "julete".

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pose-risengrynsgrøt kan ikke reddes.

Og hvorfor bruke det, når det er så enkelt å lage ordentlig grøt? 45-minutters grøtris er det eneste som duger, kok opp 1 l melk og 1,5 dl gryn, kok godt, sett i kald ovn noen timer, kok opp igjen, sett i kald ovn noen timer til, kok opp, server.

Oppskriften passer til 3 personer, men kan enkelt tilpasses.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...