ceca Skrevet 11. desember 2006 #1 Del Skrevet 11. desember 2006 vi tinte av fryseren vår , og hva dukket opp ?? En svær ribbe kjøpt før jul i fjor !! Det var der den var ja.. Men - kan vi bruke den? Eller er ett år i fryseren for lenge ? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nemesis Skrevet 11. desember 2006 #2 Del Skrevet 11. desember 2006 Det går nok fint an å bruke den Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Supraspinatus Skrevet 12. desember 2006 #3 Del Skrevet 12. desember 2006 Den smaker nok ikke like godt. Matprat.no(opplysningskontoret for kjøtt) har en oversikt http://matprat.no/BulletListArticle.aspx?a...mnu2=5026&mnu3= Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 12. desember 2006 #4 Del Skrevet 12. desember 2006 vi tinte av fryseren vår , og hva dukket opp ?? En svær ribbe kjøpt før jul i fjor !! Det var der den var ja.. Men - kan vi bruke den? Eller er ett år i fryseren for lenge ? ← Jeg ville brukt den til en ekstra ribbemiddag, det er jo ikke så galt. Men, ikke på Julaften. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 12. desember 2006 #5 Del Skrevet 12. desember 2006 Bruk nesen din godt, for ribbe har mye fett, og det harskner lett også i dypfryst tilstand. Sier ikke at den er ødelagt, men den kan godt være det. Har opplevd det samme med bacon også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå