ceca Skrevet 11. desember 2006 #1 Skrevet 11. desember 2006 vi tinte av fryseren vår , og hva dukket opp ?? En svær ribbe kjøpt før jul i fjor !! Det var der den var ja.. Men - kan vi bruke den? Eller er ett år i fryseren for lenge ?
Supraspinatus Skrevet 12. desember 2006 #3 Skrevet 12. desember 2006 Den smaker nok ikke like godt. Matprat.no(opplysningskontoret for kjøtt) har en oversikt http://matprat.no/BulletListArticle.aspx?a...mnu2=5026&mnu3=
skrue Skrevet 12. desember 2006 #4 Skrevet 12. desember 2006 vi tinte av fryseren vår , og hva dukket opp ?? En svær ribbe kjøpt før jul i fjor !! Det var der den var ja.. Men - kan vi bruke den? Eller er ett år i fryseren for lenge ? ← Jeg ville brukt den til en ekstra ribbemiddag, det er jo ikke så galt. Men, ikke på Julaften.
Fakse Skrevet 12. desember 2006 #5 Skrevet 12. desember 2006 Bruk nesen din godt, for ribbe har mye fett, og det harskner lett også i dypfryst tilstand. Sier ikke at den er ødelagt, men den kan godt være det. Har opplevd det samme med bacon også.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå