Gå til innhold

Lage risgroet fra bunnen


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg bor i utlandet, saa jeg kan ikke "jukse" og kjoepe groetris naar jeg faar lyst paa risgroet. :sur: Derfor trenger jeg litt tips om hva slags ris jeg burde kjoepe, og hadde blitt kjempeglad for en oppskrift ogsaa...

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Man får grøtris i utlandet også, hvis ikke kan man bruke risottoris.

Skrevet

Har aldri sett groetris i butikkene her i Storbritannia, men risottoris er lett aa faa tak i. Takk for forslaget.

Skrevet

Arborioris skal du bruke, den er italiensk tipper du finner den i utlandet også.

Skrevet

Det finnes jo noe som heter "pudding rice" i Storbritannia, da, den som brukes til å lage "rice pudding". Har ikke brukt sånn ris selv, men vil tro at den er identisk med grøtris, eller ihvertfall at den likner mer enn andre klebrige risvarianter som arborio, calasparra eller sushiris.

Se feks denne beskrivelsen - "pudding rice" står nederst på siden. :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...