Gjest prestekrage Skrevet 10. desember 2006 #1 Skrevet 10. desember 2006 (endret) Ja, prestekrage utvider reportoaret av "gjør ting hun ikke kan". Har laget kokosmakroner men har ikke en anelse om hvordan jeg skal oppbevare dem frem til jul.... Skal de fryses? Eller ligge i luft-tett boks i romtemp? Endret 10. desember 2006 av prestekrage
Gjest gjesta Skrevet 10. desember 2006 #2 Skrevet 10. desember 2006 Jeg har alltid hatt mine i fryseren. Jeg liker de når de er sprø utenpå og seige inni. Da er det ikke nok å legge de i en boks.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå