Armonia Skrevet 10. desember 2006 #1 Skrevet 10. desember 2006 (endret) Ja, hva spiser dere? Vi spiser pinnekjøtt/kålrabistappe og svineribbe/medisterpølser/medisterkaker/svisker/surkål, og poteter. Sjy av pinnekjøtt og sjy av ribba. Har begge deler pga foreldre fra to ulike steder, men pinnekjøtt er en klar favoritt Endret 10. desember 2006 av Armonia
Pimbila Skrevet 10. desember 2006 #2 Skrevet 10. desember 2006 Hjemme hos mamma og pappa spiste vi lutefisk. Nå feirer jeg julene sammen med svigers og da blir det ribbe.
Titta Skrevet 10. desember 2006 #3 Skrevet 10. desember 2006 Vi spiser svineribbe med medisterkaker, julepølse, poteter, surkål og agurksalat til. Og riskrem til dessert
Gjest Bjørnsdatter Skrevet 10. desember 2006 #4 Skrevet 10. desember 2006 Ribbe, pølse, medisterkaker, surkål, melne poteter, ribbefett, lefse...
Gjest Kaploink Skrevet 10. desember 2006 #5 Skrevet 10. desember 2006 Midt på dagen et me sylte og lefse. På kvelden lutefisk og mjølkegryn. (Ei slags søt dessertaktig suppe).
Gjenglemt sykkellås Skrevet 10. desember 2006 #6 Skrevet 10. desember 2006 Kalkun. Og helst riskrem til dessert.
Arkana Skrevet 10. desember 2006 #7 Skrevet 10. desember 2006 Vi har ingen typisk julemiddag (vi er nok påvirket av å være en fransk/norsk familie og det er jo ikke julaften som er den "store" dagen, selv om nordmenn feirer da). Vi har risengrynsgrøt med mandel i som sen lunsj, og sent på kvelden etter at pakkene er åpnet har vi stort koldtbord (som blir fylt opp etterhvert og blir frokost og kvelds hele julen). 1. juledag derimot har vi kalkun med stuffing og mye godt tilbehør. Riskrem, fyrstekake og karamellpudding til dessert.
Gjest -eline- Skrevet 10. desember 2006 #8 Skrevet 10. desember 2006 Viktigste måltid for meg julaften er frokosten: etter en mager desember (spiser ikke det beste pålegget i desember, det går mest i leverpostei, gjerne på knekkebrød) så bugner frokostbordet julaften over med spekemat, eggesalat, juleskinke, røykalaks, hjemmelaget leverpostei & sylte, hjemmebakt grovbrød og rundstykker... Til middag spiser vi ribbe med poteter, hjemmemekket surkål, sjysaus og diverse grønnsaker. Til dessert er det multekrem med krumkaker. Sistnevnte liker jeg veldig godt, men selve middagen kan jeg styre min begeistring for, men det er jo tradisjon og jeg er jo egentlig mett fra frokosten så jeg klager ikke og spiser jo det jeg får servert... Første dag derimot er det pinnekjøtt med kålrabistappe og poteter
Gjest Kermit Skrevet 10. desember 2006 #9 Skrevet 10. desember 2006 Kalkun med svisker/epler, grønnsaker, saus og poteter.
Lillie Skrevet 10. desember 2006 #10 Skrevet 10. desember 2006 Stemte på pinnekjøtt (fordi det er det jeg spiser), men vi har også ribbe.
Gjest Vidvandre Skrevet 10. desember 2006 #11 Skrevet 10. desember 2006 I min familie spiser vi risengrynsgrøt midt på dagen og pinnekjøtt på kvelden.
brumma* Skrevet 10. desember 2006 #12 Skrevet 10. desember 2006 Vi spiser ribbe, julepølser og medisterkaker på julaften. Pinnekjøtt blir det som regel på 2. juledag. Jeg liker pinnekjøtt best (og det er tradisjon hos sambo), så vi kommer nok til å ha det på julaften om/når vi begynner å feire hos oss. Julegrøt har vi på lille julaften.
Gjenglemt sykkellås Skrevet 10. desember 2006 #13 Skrevet 10. desember 2006 Vi har risengrynsgrøt hver lørdag, hele året, vi. Både min mor og min far hadde det sånn fra sine familier også. Og i tillegg pleier vi å ha det lille julaften. Derfor passer det perfekt at lille julaften er på en lørdag i år.
Gjest niomi Skrevet 10. desember 2006 #14 Skrevet 10. desember 2006 (endret) Vi har ribbe og medisterpølser på julaften, og multekrem til desert. Restemat på 1. dag og pinnekjøtt 2. dag. Endret 10. desember 2006 av niomi
Gjest Ballerina Skrevet 10. desember 2006 #15 Skrevet 10. desember 2006 Pinnekjøtt med mandelpoteter og kålrabistappe til middag og riskrem med rød saus til dessert (riskremen blir laget av grøten vi spiser tidligere på dagen) - nå gleder jeg meg enda mer til jul!!
monja Skrevet 10. desember 2006 #16 Skrevet 10. desember 2006 Ribbe, mandelpoteter, sosisser, julepølse, kjøttkaker, surkål/rødkål, rosenkål. Moltekrem med kransekake til dessert.
Rhiakath Skrevet 10. desember 2006 #17 Skrevet 10. desember 2006 Pinnekjøtt med kålrabistappe og mandelpoteter.
Gjest -eline- Skrevet 10. desember 2006 #18 Skrevet 10. desember 2006 Vi har risengrynsgrøt hver lørdag, hele året, vi. Både min mor og min far hadde det sånn fra sine familier også. Og i tillegg pleier vi å ha det lille julaften. Derfor passer det perfekt at lille julaften er på en lørdag i år. ← Sånn har vi og det :-D
Cola;) Skrevet 10. desember 2006 #19 Skrevet 10. desember 2006 Pinnekjøtt, poteter og kålrabistappe og riskrem med jordbærsaus til dessert
Amanlis Skrevet 10. desember 2006 #20 Skrevet 10. desember 2006 Vi begynner etegildet lille juleaften. Da er det godt brød, hjemmelaget leverpostei, røket laks, sylte osv som vi koser oss med ut i de små timer. Juleaften er det ribbe, medisterpølser/kaker, surkål, god saus, rosenkål, poteter og deilig riskrem med hakkede mandler i til dessert.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå