Gjest piaf Skrevet 10. desember 2006 #2 Skrevet 10. desember 2006 Etter "prøv og smak"-metoden. Utgangspunktet er selvsagt god, hjemmelaget risengrynsgrøt (fast middag på lille julaften ). Jeg blander sammen kalde grøtrester og sukret, lettpisket krem - viktig at det ikke blir for mye grøt, slik at riskremen blir for tung. I fjor hadde jeg dessuten frøene fra en vaniljestang i riskremen, det ble godt! Vurderer å bruke litt vaniljeekstrakt i år. Og så er det bare å smake til man får det som man vil: Mer sukker? Mer grøt? Mer krem? Når det gjelder sausen, har jeg etterhvert landet på hjemmelaget saus av god bringebærsaft og frosne bringebær.
Gjest Gjesta Skrevet 10. desember 2006 #3 Skrevet 10. desember 2006 Vi har alltid noen dråper mandelekstrakt!
Gjest Fantus Skrevet 10. desember 2006 #4 Skrevet 10. desember 2006 Pisker krem med vaniljesukker eller frøene fra vanlijestang i. Blander dette med passe mye grøt. Har ikke noe fast blandingsforhold, bare prøver meg fram.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå