Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Etter "prøv og smak"-metoden. :ler:

Utgangspunktet er selvsagt god, hjemmelaget risengrynsgrøt (fast middag på lille julaften ;) ). Jeg blander sammen kalde grøtrester og sukret, lettpisket krem - viktig at det ikke blir for mye grøt, slik at riskremen blir for tung.

I fjor hadde jeg dessuten frøene fra en vaniljestang i riskremen, det ble godt! Vurderer å bruke litt vaniljeekstrakt i år.

Og så er det bare å smake til man får det som man vil: Mer sukker? Mer grøt? Mer krem?

Når det gjelder sausen, har jeg etterhvert landet på hjemmelaget saus av god bringebærsaft og frosne bringebær. :)

Skrevet

Pisker krem med vaniljesukker eller frøene fra vanlijestang i. Blander dette med passe mye grøt. Har ikke noe fast blandingsforhold, bare prøver meg fram.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...