^me^ Skrevet 4. desember 2006 #1 Skrevet 4. desember 2006 (endret) hva kan vi ha til forrett i bryllupet når vi har pinnekjøtt til hovedrett? eventuelle forretter: krabbepoteter jeg er glad i skalldyr, poteter, fisk, kylling jeg er ikke glad i: majones, sopp, kamskjell Endret 4. desember 2006 av ^me^
pulverheksa Skrevet 4. desember 2006 #2 Skrevet 4. desember 2006 Det kan du godt. Det eneste jeg frykter at forretten blir for "tung" når dere skal ha en "tung" hovedrett også med poteter til antar jeg.
Gjest Bjørnsdatter Skrevet 4. desember 2006 #3 Skrevet 4. desember 2006 Gravlaks m/toast og sennepssaus?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå