Gjest vimse Skrevet 3. desember 2006 #1 Del Skrevet 3. desember 2006 Noen som har gjort det, gikk det bra? Tenkte å steke de først, for så å bruke grillen for å få svor. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tyr Skrevet 3. desember 2006 #2 Del Skrevet 3. desember 2006 Det skal gå det vimse, nå spiser ikke jeg svineribbe og har derfor ikke prøvd dette selv. ( pinnekjøttspiser ) Men det er jo nettopp dette som er varmluftovnens fordel.. Lykke til. *ikke sett de for tett inntil hverandre* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå