Leanne Skrevet 1. desember 2006 #1 Skrevet 1. desember 2006 Jeg fikk noen fine krystallboller til bursdagen min.. går det an å bruke disse til å servere varm mat i? Som f.esk rødkål, kålstuing og div annet tilbehør til julemiddagen..... Eller er det skummelt å bruke krystall til sånt?
Annie Skrevet 3. desember 2006 #2 Skrevet 3. desember 2006 Ville heller brukt dem til å servere kalde desserter i. Jeg har ikke prøvd å servere varm mat i mine, og tror ikke jeg hadde turt heller. Da må du i tilfelle varme dem opp først tror jeg.
Gjest niomi Skrevet 3. desember 2006 #3 Skrevet 3. desember 2006 Burde ikke være noe problem, annet enn at maten blir veldig fort kald i de. Derfor ville jeg brukt andre boller.
Gjest Fjellsippa Skrevet 3. desember 2006 #4 Skrevet 3. desember 2006 Hvis det er ekte krystall bør du ikke ha varm mat i dem. De kan sprekke. Du bør heller ikke vaske dem i for varmt vann, og ikke i oppvaskmaskinen. Jeg foreslår det samme som Annie. Server kald dessert i dem.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå