Holly Hobbie Skrevet 30. november 2006 #1 Skrevet 30. november 2006 Lager broed i broedbakemaskin. Det er kjempegodt naar det er ferskt, men det er saa vanskelig aa spise etter et par dager. Skivene henger overhodet ikke sammen og det er utrolig irriterende! Noen som har noen gode raad? Bruker halvparten grovt og halvparten fint mel. Bytter ut litt av det grove melet med havregryn og linfroe. Foelger oppskriften til punkt og prikke ellers.
Fakse Skrevet 30. november 2006 #2 Skrevet 30. november 2006 Bruk søkefunksjonen, jeg vet det er en kjempegod tråd på dette her inne, men jeg orker ikke søke for deg
Gjest blixen Skrevet 30. november 2006 #3 Skrevet 30. november 2006 Husker det var en tråd om det ja... Et av rådene var å tilsette mer olje. Det viste seg at jeg brukte alt for lite, selv om jeg fulgte oppskriften. Det ble i alle fall mye bedre.
Holly Hobbie Skrevet 1. desember 2006 Forfatter #4 Skrevet 1. desember 2006 Da skal jeg proeve mer olje i kveld. Takk for tipset!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå